Anlık Bildirim

Google Haritalar’ın hız limiti ve radar gösterme özelliği 40 ülkeye yayılıyor

ABD, İngiltere gibi birkaç ülkede testleri yapılan Google Haritalar’ın hız limiti ve radar gösterme özelliği, 40 ülkeye daha yayılıyor. Aralarında maalesef Türkiye bulunmuyor.
Google Haritalar radar özelliği 40 ülkeye geliyor
İçinde bulunduğumuz senenin başında ABD, İngiltere, Avustralya, Rusya vb. ülkelerde, Google Haritalar’a hız limiti ve radar uyarıları eklendi. Bugün itibariyle hız limiti ve radarların görülebildiği ülke sayısı 40’a yükseldi. Aralarında maalesef Türkiye bulunmuyor.

Android ve iOS uygulamasında

Google Haritalar’ın Android ve iOS uygulamalarına gelen güncelleme ile hız limiti ve radar özelliği daha fazla ülkede gösterilmeye başlandı. Özelliği kullanabilen tüm ülkelerin listesi şu şekilde: Avustralya, Brezilya, ABD, Kanada, İngiltere, Hindistan, Meksika, Rusya, Japonya, Andorra, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Estonya, Finlandiya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İsrail, İtalya, Ürdün, Kuveyt, Letonya, Litvanya, Malta, Fas, Namibya, Hollanda, Norveç, Umman, Polonya, Portekiz, Katar, Romanya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Slovakya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, Tunus ve Zimbabve.

Hız limiti ve radarların vatandaşlar tarafından takip edilmesi Almanya, İsviçre ve Fransa gibi ülkelerde yasa dışı olarak nitelendiriliyor. O yüzden liste içerisinde bulunmuyorlar. Hatta Fransa’da telefonunuzdaki illegal uygulamaların polis tarafından kontrol edilmesi bile mümkün.

Google Haritalar’ın yeni özelliği birçok kullanıcı tarafından uzun zamandır talep ediliyordu. Böylece daha fazla kullanıcıya yayılmaya başlamış oldu. Android tarafında kullanıcılar radar konumlarını da bildirebiliyorlar. iOS kullanıcıları için henüz radar konumu raporlama özelliği mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6800 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim