Anlık Bildirim

Gboard’a eklenen Minis özelliği ile kendi selfielerinizi emojilere dönüştürebileceksiniz

İlk olarak Apple cihazlardaki Memoji'ler ve Snapchat'deki Bitmoji'lerle karşımıza çıkmış olan kişiselleştirilmiş emoji deneyimi Google'ın klavye uygulaması Gboard ile Android cihazlara da geliyor.
Android ve iOS platformlarında 1 milyarı aşkın kullanıcıya ulaşan, sevilen klavye uygulaması Gboard’a yepyeni bir özellik olan Minis eklendi. iOS’daki Memoji’ler ve Snapchat’teki Bitmoji’ler ile çok büyük oranda aynı olan bu özellik genel anlamda kişiselleştirilmiş emojiler tasarlayabilmenize olanak veriyor.
Yeni özellik sayesinde kendi selfielerinizi emojilere dönüştürebilecek ve oluşturduğunuz emojilere klavyenizden rahatlıkla ulaşarak dilediğiniz kişiye gönderebileceksiniz. Aynı zamanda 100 çıkartma stili arasından seçim yapabiliyor ve özelleştirebiliyorsunuz. Yüz biçimi, saç şekli değiştirme, saç ekleme gibi seçenekler mevcut.
Minis özelliğini kullanmak için Gboard uygulamasını son sürüme güncellemeniz yeterli. Android kullanıcıları uygulamayı buradan, iOS kullanıcıları ise buradan indirebilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim