Anlık Bildirim

Getir’e araç kiralama özelliği geldi: GetirAraç

Çok sayıda hizmeti bir arada sunan Getir uygulamasına şimdi de dakikalık araç kiralama özelliği eklendi. GetirAraç, Moov'un altyapısını kullanıyor.              

Getir’e araç kiralama özelliği geldi: GetirAraç Tam Boyutta Gör

Market, yemek, taksi ve işleri bünyesinde bulundurarak çok kapsamlı bir uygulama haline gelen Getir’e şimdi de dakikalık araç kiralama özelliği geldi. GetirAraç isimli yeni özelliğin testleri başladı. Kullanıcılar çevresindeki araçları tıpkı scooter kiralar gibi hızlı şekilde kiralayabilecek.

Getir, geçen sene Ekim ayında Moov’un yüzde 75 hissesini yaklaşık 23 milyon dolara satın almıştı. Şimdi Getir uygulamasına eklenen GetirAraç özelliği sayesinde çevredeki Moov araçlarını Getir uygulaması üzerinden kiralama hizmeti başladı.

Getir’e araç kiralama özelliği geldi: GetirAraç Tam Boyutta Gör

GetirAraç nasıl kullanılır?

Bulunduğunuz bölgede Moov hizmet veriyorsa Getir uygulamasını güncelledikten sonra GetirAraç’a seçeneğini göreceksiniz. Getir uygulaması içerisinden GetirAraç’a giriş yaptıktan sonra, çevrenizdeki kiralamaya müsait araçlar harita üzerinden gözükecek. Aracın başına geldiğinizde kredi kartınızdan çekim yapılacak ve aracın kapıları açılacak. Torpidodaki anahtarı kullanarak sürüşe başlayabileceksiniz. Sürüşün sonunda aracı Moov’un izin verdiği herhangi bir yere bırakabilir ve aracın çevresinin fotoğrafını çekerek kiralamayı sonlandırabilirsiniz.

Getir’e araç kiralama özelliği geldi: GetirAraç Tam Boyutta Gör

GetirAraç, dakikalık standart kiralamanın yanı sıra saatlik veya günlük avantajlı paketlerle de kiralama imkanı sunuyor. Aracın özelliklerine göre kiralama ücreti değişkenlik gösteriyor. Kiralamaya başlamadan önce dakikalık veya saatlik kiralama ücretlerini görebiliyorsunuz. GetirAraç’ı şimdilik İstanbul, Ankara ve İzmir’in belirli bölgelerinde hizmet veriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
38687 kez okundu.
25 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, getir ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim