Anlık Bildirim

Galaxy S10 ve S10 Plus'ın şimdiye kadarki en net görselleri yayınlandı

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10 serisini tanıtmasına az bir süre kala sızan görseller, cihazları net bir şekilde gösteriyor.
Teknoloji dünyası, akıllı telefon üreticisi Samsung'un önümüzdeki ay tanıtacağı Galaxy S10 serisine kilitlenmiş durumda. Cihazların ne gibi yenilikler getireceği ve nasıl bir tasarıma sahip olacakları merak edilirken, ortaya çıkan sızıntılar az da olsa fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Kulaklık girişi mevcut

Pocketnow sitesinde Samsung Galaxy S10 ve S10 Plus modellerinin en net görselleri yayınlandı. Prototip olduğu açıklanan cihazların, şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılarla aynı çizgide olduğunu söylememiz mümkün. Cihazların ikisininde 3 arka kameraya sahip olduğunu görüyoruz.
Alttaki USB-C bağlantı noktasının hemen yanında ise 3.5mm kulaklık girişinin olduğu göze çarpıyor. Cihazların ön tarafında ise Galaxy S10'da bir adet, Galax S10 Plus modelinde ise iki adet ön kamera yer alıyor. Infinity O ekranlı cihazların tüm görsellerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19878 kez okundu.
46 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, sızıntı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim