Anlık Bildirim

Fiyatı 60 bin TL'yi bulacak iMac Pro, hırsızlığa karşı koruma için hücresel bağlantıyla gelebilir

Apple henüz iMac Pro'nun fiyatını açıklamadı ancak pahalı olacağı bir gerçek. Yeni haberlere göre bilgisayar çalınmaya karşı koruma sağlamak için hücresel bağlantı özelliğiyle gelebilir.
Geçtiğimiz yıl Apple'ın hücresel bağlantı özellikli bilgisayarlara yönelik patent başvurusu ortaya çıkmıştı. Şirketin burada amaçladığı şey MacBook gibi bilgisayarların tıpkı hücresel bağlantı özelliğine sahip iPhone veya iPad'ler gibi WiFi olmadığı zamanlarda da internete bağlanabilmesini sağlamak. Ancak bu fikir şimdiye kadar sadece kağıt üzerinde kaldı.
Yayınlanan yeni bir rapora göre bu düşünce kısa süre içerisinde hayata geçirilebilir. iMac Pro'nun hırsızlığa karşı koruma sağlaması açısından hücresel bağlantı özelliğiyle gelebileceği öne sürüldü. Bu sayede kullanıcılar çalınma gibi durumlarda cihazlarını takip ederek yerini tespit edebilecekler.

Üst model iMac Pro'nun fiyatı 68.610 TL'yi buluyor

Raporda ayrıca bu özelliğin her zaman açık olacağı da yazıyor. Yani çalan kişi bilgisayarı kapatmış olsa bile hala izlenebilecek. Şüphesiz ki bu özellik iMac Pro gibi küçük bir servet gerektiren pahalı bir cihaz için son derece mantıklı görünüyor. Zira Apple henüz bilgisayarın fiyatını açıklamasa da yapılan hesaplamalara göre üst model iMac Pro'nun fiyatı 17.324$ yani 68.610 TL'yi bulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5924 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilgisayar, özellik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim