Anlık Bildirim

Apple, cam tasarımlı MacBook Pro çıkarmayı düşünüyor

Yeni bir patent başvurusuna göre Apple, arka tarafı iPhone gibi görünen camdan MacBook Pro yapmayı düşünüyor. Patent aynı zamanda dokunmatik ekranın da yer alacağını gösteriyor.
apple cam macbook pro Tam Boyutta Gör
iPhone’un cam arka yüzüyle dokunmatik ekranı birleştiren MacBook Pro tasarımı ortaya çıktı. Electronic Device adlı patent başvurusundaki ortaya çıkan görseller Apple’ın bazı kullanıcıların çok özlediği ışıklı elma logosunu geri getirebileceğini gösteriyor.

Yeni patentte, Apple logosunun bulunduğu yerde camdan yapılmış bir kapağa sahip MacBook Pro’yu gösteriyor. Patent, tamamen cam tasarıma odaklansa da taşınabilir bir cihaz olması nedeniyle kırılma riski çok yüksek olacağından Apple, belli bir alanı cam yapmayı düşünüyor. Bu tasarımla ekran kısmının ince ve hafif, aynı zamanda çizilmelere, çatlamaya, bükülmeye ve diğer hasarlara karşı daha dayanıklı olması hedefleniyor.

Kullanıcılar Apple’dan Mac ve iPad’i birleştiren bir tasarım görmek istese de Apple buna pek sıcak bakmıyor. Apple’ın dokunmatik ekranlı MacBook Pro modelini 2025’te çıkaracağı iddia edilse de macOS kodlarında henüz rastlanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim