Anlık Bildirim

Edge tarayıcısının iOS versiyonuna anında çeviri özelliği geldi

Yazılım devi Microsoft, kullanıcıların uzun süredir istediği bir özelliği nihayet aktif duruma getirdi. Artık Edge tarayıcısının iOS versiyonu web sayfalarını anında çevirebilecek.
Eğer Google'ın geliştirdiği Chrome tarayıcısını kullanıyorsanız, yerleşik çeviri özelliği sayesinde istediğiniz sayfayı anında Türkçe'ye çevirebilmeniz mümkün oluyor. Bu özellik artık Microsoft Edge tarayıcısının iOS versiyonunda da mevcut.

Özellik kullanıma sunuldu

Microsoft kısa bir süre önce, Edge tarayıcısının iOS versiyonunu güncelledi ve uygulamaya anında çeviri özelliği ekledi. Bu seçenek sayesinde artık web'de gezinirken, farklı dildeki sayfaları çevirip çevirmek istemediğinizi soran bir soruyla karşılaşacaksınız ve kabul ederseniz Chrome'da olduğu gibi sayfa anında çevrilecek.
Tıpkı Chrome tarayıcısındaki gibi çalışan bu özellikle, web sayfasını tek tıkla orjinal diline de çevirebiliyorsunuz. Dilerseniz varsayılan olarak istediğiniz dillerin çevrilmesini sağlayabileceğiniz bu özelliği kullanmaya başlamak için, iOS cihazınızdaki Edge uygulamasının güncel olduğundan emin olun.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim