Anlık Bildirim

Artık tüm Samsung amiral gemisi telefonlarda Bixby tuşunun işlevi değiştirilebilecek

Samsung, Galaxy S10 ile birlikte Bixby tuşunun başka uygulamaları etkinleştirmek için kullanılabilmesine izin vermişti. Şirket bu özelliği diğer amiral gemisi telefonlarına da getirdi.
Samsung Galaxy S10'daki Bixby tuşuna farklı görev atama özelliği Galaxy Note 9, Galaxy Note 8, Galaxy S9/S9+ ve Galaxy S8/S8+ modellerine de geldi. Sanal asistan Bixby'yi etkinleştirmeye yarayan tuşun başka uygulamaları başlatmak için de kullanılabilmesini sağlayan güncelleme yayınlandı.
Galaxy Store'dan güncellemeyi yükledikten sonra Ayarlar uygulamasındaki "Gelişmiş Özellikler" menüsüne ve ardından Bixby tuşuna gidin. Size iki seçenek sunulacak. Tuşa bir veya iki kez bastığınızda hangi üçüncü parti uygulamanın başlatılmasını istiyorsanız seçebileceksiniz. Diğer seçenek ise sanal asistanı etkinleştirmek için kullanılacak.

Bixby rakiplerinin gerisinde

Bixby tuşunu tamamen devre dışı bırakmak hala mümkün değil ancak en azından başka bir görev atayarak "işe yaramasını" sağlayabilirsiniz. Güney Koreli şirketin sanal asistanı henüz rakiplerinin gerisinde ve çoğu kullanıcı Bixby'yi kullanmak istemiyor. Bunu göz önüne aldığımızda yeni güncellemenin kullanıcılar tarafından son derece olumlu karşılanacağını söyleyebiliriz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim