Anlık Bildirim

Aamir Khan'lı Vivo V15 Pro reklamları yayınlandı

Vivo, 20 Şubat tarihinde tanıtacağı yeni akıllı telefonu için hazırlanan iki yeni reklam filmini yayınladı. Başrolde ise Hint sinema tarihinin en önemli aktörlerinden biri olan Aamir Khan var.
Akıllı telefon sektörü, marka sayısının artmasıyla her geçen gün daha da rekabetçi hale geliyor. Durum böyle olunca da markalar kendilerini diğerlerinden ayırmak için farklı reklam filmleri ile karşımıza çıkıyorlar. Apple, bunu en iyi yapan şirketlerden biri ancak zaman zaman Samsung ve diğer Çinli akıllı telefon üreticilerinin de iyi işler çıkardığını görüyoruz.
Çin'in önde gelen markalarından biri olan Vivo, 20 Şubat tarihinde tanıtacağı Vivo V15 Pro için hazırlanan iki yeni reklam filmini yayınladı. Başrolde ise Hint sinema tarihinin en önemli aktörlerinden biri olan Aamir Khan yer alıyor. İlk reklam filminde Khan'ın selfie çekmek için cebinden akıllı telefonunu (Vivo V15 Pro) çıkardığını görüyoruz. Burada cihazın 32 megapiksellik açılır-kapanır ön kamerasına dikkat çekiliyor.

48 megapiksel arka kamera ile gelecek

Vivo'nun yayınladığı ikinci reklam filminde ise Aamir Khan bu kez bir partide çıkıyor karşımıza. Vivo V15 Pro ile karşısındaki bayanların fotoğrafını çeken Khan bu kez akıllı telefonun üçlü arka kamera sistemindeki 48 megapiksellik ana görüntü sensörünün yeteneklerini öne çıkarıyor. Her iki reklam filmi de kısa bir süre önce yayınlanmış olmasına rağmen an itibariyle biri 15 milyon diğeri ise 5 milyon görüntüleme sayısına ulaşmış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13589 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim