Anlık Bildirim

500 milyon PlayStation anısına sınırlı sayıda 2TB PS4 Pro

25 yılda 500 milyondan fazla PlayStation satan Sony, bunun anısına özel bir model hazırladı. 500 Million Limited Edition PS4 Pro özellikleri ve fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Konsol pazarının değişmez ismi Sony, yaklaşık 25 yıldır pek çok model ve oyun ile başarıdan başarıya koştu. Toplamda 500 milyon PlayStation rakamını geride bırakan firma özel bir PS4 Pro hazırladı.

500 Million Limited Edition PS4 Pro özellikleri ve fiyatı

İlk PlayStation konsolunun piyasaya sürüldüğü 1994 yılından bu yana firma toplamda 523 milyon adet konsol sattı. Bu başarıyı kutlamak için de özel üretim bir PS4 Pro modelini satışa sunuyor.

500 Million Limited Edition PS4 Pro adını alan koyu mavi renkli yeni konsol 2TB depolama kapasitesinin yanı sıra aynı renkte DualShock 4 kontrolcü, stand, kulaklık ve PlayStation Camera aksesuarlarını da sunuyor.

500 Million Limited Edition PS4 Pro modeli için 500$ fiyat etiketi belirlenmiş. Fiyat biraz yüksek gibi görünse de ekstraları hesaba kattığınızda pahalı değil. Sadece 50 bin adet üretilen yeni model 24 Ağustos’ta çevrim içi mağazada, Eylül başlarında ise belirli fiziksel mağazalarda satışa sunulacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim