Anlık Bildirim

Until Dawn PC ve PS5'e geliyor: İşte ilk fragman

Sony, PlayStation State of Play 2024 etkinliğinde Until Dawn remake duyurdu ve oyunun nasıl olacağını gösteren bir fragman yayınladı. PS4'ün popüler oyunu PC ve PS5'e geliyor.
until dawn remake pc & ps5 fragman Tam Boyutta Gör
Until Dawn remake, beklendiği üzere Sony’nin birçok oyunu tanıttığı State of Play etkinliğinde duyuruldu. Supermassive Games’in 2015’te çıkan korku oyununun yenilenen sürümü PlayStation 5 ve PC için yayınlanacak. Peki yeni Until Dawn nasıl bir oynanış sunacak?

Until Dawn remake nasıl olacak?

Until Dawn remake, İngiltere merkezli Ballistic Moon tarafından geliştiriliyor. Ana hikaye aynı kalacak; oyuncular yine Blackwood Dağı’ndaki gizemli evi keşfederken korkunç şeyler yaşayan sekiz kişiyi kontrol edecek.

Korku oyunu, Unreal Engine 5 oyun motorunu kullanacak ve orijinalinden farklı olarak üçüncü şahıs kamera açısından oynanış sunacak. Oyuncuların yeni etkileşim ve toplanabilir öğelerle geliştirilmiş ve yeni yerleri keşfedebileceği ve yeni deneyimler yaşayacağı bir oyun olacağı söylendi.

Until Dawn PC ve PS5'e ne zaman gelecek?

Until Dawn yeniden yapımı için çıkış tarihi açıklanmadı ancak 2024’ün sonlarına doğru çıkış yapması bekleniyor. Bu arada Sony, Until Dawn’ın filmi üzerinde çalışıyor. Yayınlanma tarihi belli olmasa da filmin senaryosunun Gary Dauberman ve Blair Butler tarafından yazılacağı, yönetmenin David F. Sandberg olacağı biliniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim