Anlık Bildirim

PlayStation 5’e otomatik oyun klibi oluşturma özelliği geliyor

Sony, PS5’e diğer oyunculara yardımcı olacak otomatik oyun klibi oluşturma özelliği getiriyor. Topluluk Oyun Yardımı (Community Game Help) adlı özellik bu yılın ilerleyen dönemlerinde çıkacak.
PS5’e otomatik oyun klibi oluşturma özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Sony, PlayStation 5 için sürpriz bir şekilde Topluluk Oyun Yardımı (Community Game Help) adlı özelliği duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Community Game Help sayesinde Sony, diğer oyuncuların oyunları tamamlamasına yardımcı olacak otomatik oyun klibi oluşturma özelliğini kullanıcılara sunacak. Bu sayede kullanıcılar YouTube gibi alternatiflere girmeden konsol üzerinden ilgili oyun bölümünün nasıl geçileceğini veya gizli öğelerin nerede olduğunu bulabilecek.

PS5 için otomatik oyun klibi oluşturma özelliği

Bu özellik, isteğe bağlı bir şekilde kullanıcılara sunulacak ve sadece destekli oyunlarda çalışacak. Bu özellik aktifleştirildiğinde ilgili oyunun bazı bölümlerindeki oynanış görüntülerini otomatik olarak kaydedecek. Kayıt altına alınan ve şirkete gönderilen videolar moderatör tarafından incelenecek ve onaylanırlarsa oyuncularının izlemesi, öğrenmesi ve puanlaması için Topluluk Oyun Yardımı’nda (Community Game Help) yayınlanacak.

PS5’e otomatik oyun klibi oluşturma özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Bu yeni topluluk klipleri, Sony'nin mevcut Oyun Yardımı bölümünün üzerine inşa edilecek. Bununla birlikte video klipler Sony'nin sunucularına yüklendikten sonra PS5 konsolundan kaldırılacak. İlgili oynanış videosu eğer yayınlanırsa kullanıcıya bunun hakkında bir bildirim gönderilecek. Ek olarak bu kliplerde kamera, mikrofon veya sohbetlerden gelen sesler dahil edilmeyecek. Aynı zaman bu klipleri kaldırabileceğiniz bir yayınlanmış video bölümü de mevcut olacak.

Oyun Yardımı şu anda PlayStation App'te mevcut olduğundan, oyun ekranınızda yer kaplamadan bu ipuçlarına ve özellikle birlikte gelecek kliplere mobil cihazınızı kullanarak da erişebileceksiniz. Community Game Help özelliği 2024’ün yılın ilerleyen dönemlerinde herkesin kullanımına açılacak.

Kaynakça https://www.theverge.com/2024/3/26/24112309/sony-ps5-community-game-help https://blog.playstation.com/2024/03/26/introducing-community-game-help-a-new-enhancement-for-game-help-powered-by-user-generated-content/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim