Anlık Bildirim

Scootility: 140 litre kargo kapasiteli elektrikli scooter ile tanışın

Kanadalı Scootility isimli girişim son dönemlerin popüler ulaşım aracı scooter'ı kargo taşımak üzere modifiye ederek yenilikçi bir ürün ortaya koydu. 140 litre kargo kapasiteli scooter'a göz atalım.
140 litre kargo kapasiteli elektrikli scooter tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Kanadalı Scootility isimli girişim son dönemlerin popüler ulaşım aracı scooter'ı kargo taşımak üzere modifiye ederek yenilikçi bir ürün ortaya koydu. Şirket, şehir içi "son kilometre" teslimat alanında son yıllarda artan çevreci çözümlere farklı bir alternatif sunuyor.
140 litre kargo kapasiteli elektrikli scooter tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Şuan için prototip aşamasında olan scooter bir sene içerisinde piyasaya sürülecek. Segway modellerinden ilham alan scooter, ön bölümde yer alan kargo bölmesiyle klasik kargo bisikletlerinden ayrılıyor. Ürünün pratikliğini vurgulayan firma, kargo ön bölmeye yerleştirilirken sürücünün kolaylıkla sürüşe başlayabileceğini belirtiyor.
140 litre kargo kapasiteli elektrikli scooter tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Su geçirmez yapıda olan 140 litre hacmindeki kargo bölmesi istenildiğinde çıkarılabiliyor. Normal kargo motosikletlerine göre daha dar yapıda olan scooter, böylelikle trafikte daha rahat hareket edebiliyor.

Tam ölçekli süspansiyon sistemine sahip scooter, önde 16 inç, arkada ise 13 inç tekerleklere sahip. Scootility'de, torpido gözü olarak da kullanabilen katlanabilir bacak dayanağını bulunuyor. Scooter'ın değiştirilebilir lityum iyon bataryası 100 km menzil sunabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim