Anlık Bildirim

Xiaomi, yeni elektrikli scooter modelini tanıttı

Xiaomi, yeni elektrikli scooter modelini global sitesinde duyurdu. Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2.nesil), önceki modele göre daha uzun menzille geliyor.      
xiaomi yeni elektrikli scooter tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2. nesil), markanın global sitesinde tanıtılan yeni katlanır e-scooter. 2023’te çıkan ilk modelin bazı özelliklerini koruyor. Önceki versiyondan daha uzun menzil sunan daha yüksek kapasiteli pile sahip ve en önemli yükseltme de bu. İşte Xiaomi’nin yeni katlanan elektrikli scooter modeli hakkında her şey:

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2. nesil) özellikleri

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (yeni) Tam Boyutta Gör
Yeni Xiaomi e-scooter, üç hız moduyla birlikte 25 km/saat azami hıza ulaşıyor. Scooter'ı yürüyerek hareket ettirmeyi kolaylaştıracak yürüyüş modu da bulunuyor. Önceki modelle aynı olan 300W'lık elektrik motoruna sahip ancak maksimum gücü 390W. 25 km'lik menziliyle 20 km'lik menzile sahip selefine göre yaklaşık %25 daha uzun mesafe gidebiliyor.

İkinci nesil Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Lite, 8 saatte tamamen şarj olan 9.600mAh bataryadan güç alıyor. E-scooter, E-ABS, kampanalı frenler, 10 inç pnömatik lastikler ve farla geliyor. Hızı ve pil seviyesini ister scooter’ın kendi ekranından isterseniz de Mi Home/Xiaomi Home uygulaması görüntüleyebiliyorsunuz. Yeni katlanabilir e-scooter, 16.2 kg ağırlığıyla önceki modele göre biraz daha ağır. İlk modelle aynı şekilde maksimum 100 kg taşıyabiliyor.

Xiaomi, yeni elektrikli scooter’ı için fiyat bilgisi ve çıkış tarihi paylaşmadı. İlk model şu anda 438 dolar fiyat etiketiyle satışta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6525 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, elektrikli scooter ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim