Anlık Bildirim

YouTube, can sıkan sorunlardan birini çözüyor: İşte yeni özellik

YouTube, yeni özelliği kullanıcıların ekrana yanlışlıkla dokunmasını engelleyecek yeni bir özelliği test ediyor. yardımcı olmak istiyor. Yeni özellik, YouTube Premium abonelerine açılacak.

YouTube, kullanıcıların videoları tam ekran modunda izlerken açabileceği “ekran kilidi” özelliğini sundu ancak yalnızca Premium aboneler bu özelliği kullanabiliyor.

YouTube'a ekran kilidi özelliği geliyor

YouTube’un açıklamasına göre, yeni özellik video izlerken dokunmatik girişi devre dışı bırakıyor. Özelliği kullanmak için sol üst köşede bulunan dişli simgesine, ardından ekran kilidi seçeneğine dokunmak yeterli olacak.

YouTube’un yeni özelliği şu anda beta aşamasında ve yalnızca YouTube Premium abonelerine açık. Ayrıca YouTube bu özelliği 30 Temmuz'a kadar test etmeye izin verecek. Uygulamanın ayarlar bölümünden “yeni özellikleri deneyin”e girip “Ekran Kilidi” altında “dene” butonuna dokunarak özelliği test edebilirsiniz.

YouTube, ekran kilitleme özelliğini uygulayan ilk uygulama değil. Netflix de 2020’den beri yanlışlıkla dokunmaları önlemek için mobil uygulamasında bu özelliği sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7961 kez okundu.
13 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim