Anlık Bildirim

Yeni 4,7 inç modelin adı iPhone SE olacak

Apple'ın uzun zamandır söylentilerde dolaşan ve merakla beklenen, uygun fiyatlı ve kompakt iPhone modeli, firmanın kendi mağazasında satışa sunulan kılıf sayesinde ortaya çıktı.

Yeni 4,7 inç modelin adı iPhone SE olacak Tam Boyutta Gör

Apple’ın yakın zamanda satışa sunulacak akıllı telefonunun adı, Apple Store’da meydana gelen bir sızıntı ile ortaya çıkana göre iPhone SE olacak. Mağazada Belkin marka bir kılıf listelemesinde görülen isim, kılıfın iPhone SE, 8 ve 7 modelleriyle uyumlu olduğunu ifade ediyor.

Yeni 4,7 inç modelin adı iPhone SE olacak Tam Boyutta Gör

Mağaza sızıntısından önce, 9to5Mac tarafından yayınlanan makaleye göre cihazın iPhone SE model adıyla geleceği ifade edilmiş olsa da, mağaza sızıntısı sağlam bir kanıt olarak bu bilgiyi destekliyor. Cihaz daha önce sızdırılan bilgilere göre 64/128/256GB depolama kapasitesi seçenekleriyle gelecek. İşlemci kısmında Apple A13’ün yer alması bekleniyor. Fiyat bilgisi ise hâlâ belirsiz.

Uzun zamandır söylentilerde dolaşan ve çıkacağına kesin gözüyle baktığımız yeni iPhone, şimdiye kadar sık sık isim değiştiriyordu. En son ve baskın olarak cihazın adının iPhone 9 olması beklenirken yeni bilgiler bunu değiştirdi ve artık cihazın iPhone SE adıyla güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre bugün içinde tanıtılması bekleniyor.. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5003 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 9, iphone se ve
3 etiket daha iphone 4.7 ucuz iphone Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim