Anlık Bildirim

Yeni Volkswagen Amarok böyle görünebilir

Alman markanın paylaştığı resmi çizimlerden yola çıkılarak 2022 Volkswagen Amarok'un nasıl görüneceğine dair render'lar oluşturuldu. Bu yıl tanıtılması planlanan yeni Amarok böyle görünebilir.

Yeni 2022 Volkswagen Amarok böyle görünebilir Tam Boyutta Gör

Bu yıl tanıtılması planlanan yeni 2022 Volkswagen Amarok'la ilgili pek çok ipucu görseli paylaşıldı. Render'larıyla ünlü Kolesa da bu görsellerden yola çıkarak yeni Amarok'un muhtemel tasarımını ortaya koyan bir çalışma yapmış.

Alman üretici, söz konusu çizimlerin yeni Amarok'un üretime yakın halini gösterdiğini açıklamıştı. Dolayısıyla tasarım tarafında çok fazla sürpriz beklemiyoruz. Ön bölümde üst panjurla bir bütün gibi görünen yeni LED aydınlatmalar dikkat çekiyor. Alt bölümde ise turuncu renkli çeki kancaları ve vinç göze çarpıyor. Ön bölümün geneline baktığımızda X benzeri bir form karşımıza çıkıyor.

Yeni Volkswagen Amarok'un yan bölümünde tıpkı çizimlerdeki gibi geniş çamurluklar ve ince plastik eklentiler göze çarpıyor. Çamurlukların üzerindeki çizgiler de kapılardaki detaylarla uyum sağlamış. Bunun yanı sıra all-terrain lastiklerle çevrili büyük jantlar ve yan basamaklar da gördüğümüz detaylar arasında. Yeni Amarok'un arka bölümü eskiye göre daha hareketli. LED stoplar, büyük Amarok yazısı ve yatay çizgiler, bu hareketli görüntüyü oluşturan detaylardan.

Yeni 2022 Volkswagen Amarok böyle görünebilir Tam Boyutta Gör

2022 Volkswagen Amarok'un iç mekanı render'larda yer almıyor. Ancak daha önce paylaşılan çizimler sayesinde bu alanda dijital gösterge paneli, dikey yerleşimli multimedya ekranı, çift tonlu döşeme ve sunroof gibi detayların bulunacağını görmüştük.

Yeni nesil pickup'un teknik detayları henüz belli değil. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi Amarok'un yeni Ford Ranger ve onun T6 platformunu temel alacağını biliyoruz. Ayrıca selefine göre 10 cm daha uzun ve 40 mm daha geniş bir araç olacak. Bunun yanı sıra yerden yüksekliği de mevcut modele göre daha fazla olacak.

Amarok, satışa sunulduğu pazara göre farklı motor seçenekleriyle satışa sunulacak. V6 TDI dizel ünite Alman marka tarafından onaylandı. Ayrıca Amarok R versiyonunun üretilme ihtimali de masada. Aşağıdaki galeride Volkswagen'in şimdiye dek paylaştığı çizimleri inceleyebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim