Anlık Bildirim

Xiaomi yeni bir alt marka veya seri hazırlıyor: Saf Android deneyimi sunacak

Xiaomi'nin yeni bir alt marka veya seri hazırladığı bildiriliyor. Şirketin bu kapsamda piyasaya süreceği telefonlar MIUI arayüzü içermeyecek ve saf Android deneyimi sunacak.

Xiaomi saf Android'li yeni bir alt marka veya seri hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Xiaomi sadece kendi markasıyla değil Redmi, Poco ve Black Shark gibi alt markalar altında da akıllı telefonlar üretiyor. Çinli teknoloji devi yakında ekosistemine yeni bir alt marka veya seri daha ekleyecek. Bu konuyla ilgili önemli detaylar ortaya çıktı.

Aktarılan bilgilere göre yeni alt marka veya seri altında piyasaya sürülecek cihazlar saf Android deneyimi sunacak. Yani bu akıllı telefonlarda şirketin MIUI arayüzü yer almayacak. Şu an için isim belli değil ancak orta segmenti hedef alacağı bildiriliyor.

Xiaomi saf Android'li yeni bir alt marka veya seri hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Fiyat bandı da belli oldu

Rapora göre uygun fiyatlı modellerde Qualcomm Snapdragon 765 yonga seti kullanılacak. Daha pahalı cihazlar ise Qualcomm Snapdragon 778 işlemciyle donatılacak. Yeni marka veya seri altında sunulacak telefonların fiyat etiketleri 185 dolar ile 315 dolar arasında değişecek.

Üretim için Hindistan'daki fabrikalar işaret ediliyor. Gelelim bu ürünlere sunulacak yazılım desteğine. Cihazların üç büyük Android güncellemesi ve dört yıl boyunca güvenlik yamaları alacağı bildiriliyor. Şimdilik yeni alt marka veya seri hakkında Xiaomi kanadından yapılmış herhangi bir açıklama yok.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2022/08/23/xiaomi-to-introduce-new-sub-brand-for-tech-enthusiasts/ https://www.themobileindian.com/news/is-xiaomi-getting-ready-to-launch-a-new-series-sub-brand-for-tech-enthusiasts Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7819 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, alt marka ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim