Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 5 tanıtıldı: Manyetik şarj, AMOLED ekran ve NFC

Çinli teknoloji devi Xiaomi bugün Çin'de merakla beklenen yeni akıllı bilekliğini duyurdu. Mi Band 5 daha büyük ekran, gelişmiş işlemci ve manyetik şarj özelliği ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Band 5 tanıtıldı: Manyetik şarj, AMOLED ekran ve NFC Tam Boyutta Gör

Xiaomi merakla beklenen yeni akıllı bilekliğini sonunda resmi olarak tanıttı. Mi Band 5 renkli AMOLED ekran, gelişmiş fitness takip özellikleri ve manyetik şarj teknolojisi ile geliyor.

Cihaz tasarımı olarak geçen yılki Mi Band 4 ile neredeyse aynı. 1.2 inç ekranla donatılan Mi Band 5, önceki modele kıyasla yüzde 20 daha büyük bir ekran taşıyor. Bildiğiniz üzere Mi Band 4'te 0.95 inçlik bir ekran kullanılmıştı.

Xiaomi Mi Band 5 tanıtıldı: Manyetik şarj, AMOLED ekran ve NFC Tam Boyutta Gör

Gelişmiş işlemci

Yeni akıllı bileklik Neon Genesis Evangelion, Case Closed, Hatsune Miku ve SpongeBob SquarePants gibi popüler çizgi film ve anime karakterlerini içeren 100'den fazla animasyonlu saat yüzü ile sunuluyor.

Mi Band 5 daha hızlı ve daha doğru fiziksel aktivite takibi yapabilmek üzere tasarlanmış güçlü bir işlemciye sahip. Akıllı bileklik 11 farklı profesyonel spor modunu destekliyor.

Xiaomi Mi Band 5 tanıtıldı: Manyetik şarj, AMOLED ekran ve NFC Tam Boyutta Gör

Cihaz aynı zamanda uyku kalitesini takip edebildiği gibi, kadınların adet döngülerini izlemelerine olanak sağlıyor. Mi Band 5'in yerleşik barometre ve akıllı telefon kamerasını uzaktan kontrol etme özellikleri de var.

Manyetik şarj özelliği

Akıllı bilekliğin tasarımındaki en büyük değişiklik yeni manyetik şarj özelliği olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar artık bilekliği kayışından çıkarmadan şarj edebilecekler. Batarya kapasitesi 125 mAh olan cihaz tek şarjla 3-4 hafta civarında bir kullanım süresi vadediyor.

Xiaomi Mi Band 5 tanıtıldı: Manyetik şarj, AMOLED ekran ve NFC Tam Boyutta Gör

Mi Band 5'in diğer özelliklerini 5ATM'ye kadar suya dayanıklılık, Bluetooth 5.0 ve NFC desteği (bir modelde) olarak sıralayabiliriz. Akıllı bileklik 18 Haziran'da satışa sunulacak. Mi Band 5'in standart versiyonu 27 dolar, NFC özellikli modeli ise 32 dolar fiyat etiketi taşıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19847 kez okundu.
41 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi band 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim