Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 5, SpO2 sensörü ile gelecek

Xiaomi'nin önümüzdeki haftalarda piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı bileklik modeli Mi Band 5'in, kandaki oksijen seviyesini izleyen SpO2 sensörü ile geleceği bildirildi.

Xiaomi Mi Band 5, SpO2 sensörü ile gelecek Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, yakın bir tarihte fiziksel aktivite ve vücut fonksiyonlarını izlemek için tasarlanmış bir akıllı bileklik modeli olan Mi Band 5'i tanıtacak. Gelmeye devam eden yeni bilgiler cihazla ilgili detayları netleştiriyor.

Amazon Alexa desteği

Xiaomi Mi Band 5'in kandaki oksijen seviyesini (SpO2) ölçme yeteneğine sahip bir kalp atış hızı sensörü ile donatılacağı bildirildi. Ayrıca cihaz kadınlara yönelik, adet döngüsünü izleme özelliğine de sahip olacak. Şirketin Mi Band 5'in normal sürümüne ek olarak, Mi Smart Band 5 modifikasyonunu çıkaracağı ve bu cihazın da akıllı bir ses asistanı olan Amazon Alexa desteği sunacağı belirtiliyor.

Xiaomi Mi Band 5, SpO2 sensörü ile gelecek Tam Boyutta Gör

Akıllı bileklik daha önce yayınlanan bilgilere göre, 1.2 inç ekran ve NFC denetleyicisi ile donatılacak. Mi Band 4 ile karşılaştırıldığında ise Mi Band 5'in pil ömrünün daha uzun olacağı ifade edilmiş. Cihazın önümüzdeki Haziran ayında tanıtılması beklenirken, hangi fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceğine dair bir söylenti henüz mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim