Anlık Bildirim

Xiaomi akıllı telefonlar için fiyat artışı yolda

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin Kıdemli Başkan Yardımcısı Wang Xiang, küresel çip sıkıntısı nedeniyle, akıllı telefon modellerinde fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Xiaomi akıllı telefonlar için fiyat artışı yolda Tam Boyutta Gör

Xiaomi Kıdemli Başkan Yardımcısı Wang Xiang, şirketin akıllı telefon fiyatlarında olası bir artışı açıkladı. Şirket rekabetçi fiyatları korumaya çalışıyor, ancak mikro devrelerin yetersizliği nedeniyle alıcılar, şirketin ürünlerine yapılacak olan bir fiyat artışına hazırlanmalı.

Üst düzey yönetici, Xiaomi'nin üretim süreçlerini optimize etmenin yollarını aradığını, ancak fiyatlardaki artışı kontrol altına almanın daha zor hale geldiğini belirtti. Bu nedenle, ona göre, bazı Xiaomi cihaz modellerinin fiyatlarının artma olasılığı yüksek.

Xiaomi akıllı telefonlar için fiyat artışı yolda Tam Boyutta Gör

Maliyet artışının bir kısmını tüketiciye yansıtacağız

Wang Xiang: "Dürüst olmak gerekirse, tüketicilere elimizden gelen en iyi fiyatı sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ancak, belki bazı durumlarda, maliyetteki artışın bir kısmını tüketiciye kaydırmamız gerekecek." dedi.

Koronavirüs salgınının arka planında, elektroniğe olan talep önemli ölçüde arttı ve çip üreticileri siparişlerle başa çıkmakta zorlandı. Çip kıtlığı öncelikle otomotiv endüstrisini etkiledi, ancak daha sonra diğer endüstrileri de etkilemeye başladı. Analistler, yarı iletken eksikliğinin yıl sonuna kadar devam edeceğine ve bunun kaçınılmaz olarak tüketici elektroniği için daha yüksek fiyatlara yol açacağına inanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13420 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, çip sıkıntısı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim