Anlık Bildirim

Xiaomi 14 Pro'nun ekran özellikleri sızdırıldı: 3.000 nit parlaklık, 1 mm çerçeve

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Xiaomi 14 Pro ile en ince çerçeve rekorunu kıracağı söyleniyordu. Yeni bir sızıntı bu konuda somut bilgilere sağladı ve ekran özelliklerini de detaylandırdı.
Xiaomi 14 Pro'nun ekran özellikleri sızdırıldı: 1 mm çerçeve
Geçtiğimiz aylarda Xiaomi 14 Pro'nun piyasadaki en ince çerçeveli akıllı telefon olacağına dair söylentiler çıkmıştı. Şimdi ise cihazın ekran özellikleri sızdırıldı. İnternete düşen bilgilere bakılırsa Xiaomi 14 Pro etkileyici özelliklere sahip bir panelle karşımıza çıkacak.

Yakın zamanda akıllı telefonun 120W hızlı şarj desteği sunacağını öğrenmiştik. Yeni sızıtı cihazdaki ekranın her iki yanında sadece 1 mm'lik çerçeve bulunacağını gösteriyor. Hintli kaynak ayrıca amiral gemisinin ekranıyla ilgili daha fazla detay da paylaştı.

Xiaomi 14 Pro'nun 3.000 nit maksimum parlaklığa sahip bir ekran taşıyacağı bildiriliyor. Bu değer teorik olarak Xiaomi'nin parlaklık rekoru kırmasını sağlayacak olsa da günlük kullanımda nasıl bir performans sergileyeceğini görmemiz gerekecek.

Snapdragon 8 Gen 3 ile geliyor

Çinli üreticinin Pro varyantında Samsung üretimi ekran yerine TCL CSOT'un C8 olarak adlandırılan en yeni AMOLED panelini kullanacağı söyleniyor. İçeriden alınan bilgilere göre cihaz 2K çözünürlükte dört kenarı kavisli 6.7 inç ekranla piyasaya sürülecek.

Xiaomi 14 Pro'nun ekran özellikleri sızdırıldı: 1 mm çerçeve Tam Boyutta Gör
Panelin diğer özellikleri 1 ila 120 Hz arasında değişken yenileme hızları sunan LTPO teknolojisi, Gorilla Glass Victus 2 koruması, HDR10+ ve Dolby Vision olarak sıralanıyor. Xiaomi 14'ün kaputunun altında Qualcomm'un bu ay tanıtacağı Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti görev yapacak. Cihazın bir diğer öne çıkan özelliği de Leica ile ortaklaşa geliştirilen kamera sistemi olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11436 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, ekran ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim