Anlık Bildirim

240 Hz ekran ve Android 10'lu Sharp Aquos zero2 tanıtıldı

Sharp, Snapdragon 855 yonga seti ile güçlendirilmiş yeni bir amiral gemisi telefon tanıttı. Aquos zero2 olarak adlandırılan cihaz 240 Hz ekran ve Android 10 ile geliyor.
Sharp, bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Aquos Zero'nun devam modelini çıkardı. Aquos zero2 olarak adlandırılan telefon 240 Hz tazeleme oranı sunan bir ekrana sahip. Gücünü ise Snapdragon 855 yonga setinden alıyor. Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkan cihazın diğer özellikleri de üst sınıf.

Sharp Aquos zero2 Özellikleri

Akıllı telefon Full HD+ çözünürlükte 6.4 inç kavisli OLED ekran taşıyor. Aynı zamanda şirketin ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile donatılmış ilk telefonu konumunda. Sadece 143 gram ağırlığında olduğu için çok hafif bir cihaz. Ayrıca IPX5 / IPX8 / IPX6 sertifikaları sayesinde suya ve toza dayanıklı bir gövdesi var.
Aquos zero2'daki Snapdragon 855 mobil platformuna 8 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefon 256 GB UFS 3.0 depolama birimine sahip. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 3.130 mAh kapasiteli pilinden alıyor.

Sharp Aquos zero2 Çıkış Tarihi

Cihazın önünde 8 megapiksel selfie kamerası mevcut. Arka tarafında ise 12 megapiksel ana sensör ve 20 megapiksel ultra geniş açılı lens kombinasyonundan oluşan dikey çift kamera sistemi görev yapıyor.
Sharp henüz Aquos zero2'nin fiyat etiketini açıklamadı. Akıllı telefon önümüzdeki Aralık ayında satışa sunulacak. Cihazın siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9628 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim