Anlık Bildirim

Vivo ve Intel de Mobil Dünya Kongresi'ne katılmıyor

Amazon, LG, TCL, Nvidia, Sony, Ericsson, NTT Docomo derken Vivo ve Intel de Mobil DÜnya Kongresi'ne katılmayacak. Fuarda önemli teknoloji devleri yer almayacak diyebiliriz.

Vivo ve Intel de Mobil Dünya Kongresi'ne katılmıyor Tam Boyutta Gör

Yeni yıla damga vuracak önemli mobil teknolojilerin tanıtıldığı en önemli fuar olan Mobil Dünya Kongresi bu yıl koronavirüs gölgesinde kaldı. Son olarak Intel ve Vivo da fuara katılmama kararı aldı. 

ÖNemli isimlerden geriye kimse kalmadı

Şimdiye kadar fuara katılmayacaklarını açıklayan Amazon, LG, TCL, Nvidia, Sony, Ericsson, NTT Docomo olmuştu. Samsung Türkiye de iş ortaklarını fuara götürmekten vazgeçtiğini açıklamıştı. 

Intel'in fuarda önemli bir tanıtımı olmuyor. Mobil alanda zaten varlık göstermeyen firma varsa mobil yongaları ile ilgili bilgiler veriyor veya dönemin gündem maddelerini yorumluyordu.

Vivo ise uzun süredir fuarda ilklere imza atan bir firma ve ekran altı kamera teknolojisine yer verdiği Apex 2020 adındaki konsept bir akıllı telefonu görücüye çıkaracaktı. Firmanın sonraki br dönemde YouTube üzerinden tanıtım yapması bekleniyor. 

GSMA Birliği koronavirüs nedeniyle fuarda sıkı tedbirler aldığını ve 2000'den fazla firmanın katılım sağlayacağını belirtse de teknoloji çevrelerinden fuarın ertelenmesi veya iptalini isteyenlerin sayısı az değil zira teknoloji basınının da ilgi göstermesi beklenmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim