Anlık Bildirim

Unreal Engine 5'e resmi olarak DLSS desteği eklendi

Epic Games'in sahibi olduğu oyun dünyasının önemli teknolojilerinden Unreal Engine'in yeni versiyonu Unreal Engine 5'e resmi olarak Nvidia DLSS desteği ekleniyor.

Unreal Engine 5 artık DLSS destekliyor Tam Boyutta Gör

Epic Games'in sahibi olduğu oyun motoru Unreal Engine'in yenilenmiş versiyonu Unreal Engine 5 için güzel bir haber paylaşıldı. Artık resmi olarak DLSS desteklenecek.

Bildiğiniz gibi Nvidia'nın DLSS isimli oyun sektörü için bir hayli önemli bir teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji basitçe, derin öğrenme sayesinde ekrandaki pikselleri dolduruyor ve performansı da arttırarak daha kaliteli bir görsellik sunuyor. Bu teknoloji artık resmi olarak Unreal Engine 5 tarafından desteklenecek. Yapılan açıklamaya göre bundan sonraki süreçte geliştiriciler projelerine kolayca DLSS ekleyebilecekler.

Ne yazık ki AMD'nin aynı teknolojisi olan FidelityFX Super Resolution için şu anda böyle bir plan bulunmuyor. FidelityFX Super Resolution da bugün lansmanını yapacak. Unreal Engine 5'in direkt olarak DLSS desteklemesi hem geliştiriciler için hem de oyun dünyası için bir hayli güzel bir haber. Unreal Engine 5'in demosu da geçtiğimiz haftalarda erişime açılmıştı. Oyun motorundan alınan ilk görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Unreal Engine 5'ten Alınan İlk Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim