Anlık Bildirim

Uncharted ve The Last of Us geliştiricisi Naughty Dog'un yeni oyunu fantastik temalı olabilir

Uncharted ve The Last of Us serileri gibi birçok başarılı PlayStation oyununa imza atan stüdyo Naughty Dog'un yeni oyunu fantastik türünde olabilir. Detaylar haberimizde.

Uncharted ve The Last of Us geliştiricisi Naughty Dog'un yeni oyunu fantastik temalı olabilir Tam Boyutta Gör

Hem PlayStation'ın hem de genel olarak oyun dünyasının en başarılı serileridnen olan ikisine imza atan Naughty Dog'un yeni oyunu ile ilgli bir ipucu edinmiş olabiliriz.

Geliştirici Naughty Dog, geçtiğimiz hafta yeni oyunlarında çalışacak insanları aradıkları geniş çaplı bir iş ilanı yayınlamışlardı. Yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını bu iş ilanlarıyla anlayabiliyoruz ancak oyunun ne olduğuna dair hiçbir detay yoktu. Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin yayınlandığı günlerde, sıradaki projelerinin ya The Last of Us Part III olduğunu ya da yeni bir IP olacaklarını söylemişlerdi.

Çıkan son söylenti ise yeni oyunlarının fantastik temalı bir oyun olduğunu gösteriyor, yani yeni bir IP. Birkaç ay önce Naughty Dog'un kıdemli konsept sanatçısı Hyoung Nam, Artstation hesanı üzerinden yeni tasarımını paylaştı. Açıklama kısmına ise yeni oyundan ilham aldığını ve bizim ne demek istediğini bildiğimizi yazmış. Eğer gerçekten çıkarım yaptığımız gibi bir durum varsa, Naughty Dog fantastik temalı yeni bir IP geliştiriyor gibi duruyor.

Naughty Dog'un sektördeki önemli firmalardan biri olduğunu söylemek gerek. Bu yüzden yaptıkları proje ne olursa olsun belirli bir kalitenin üzerinde olacaktır. Umuyoruz yakında bu projeyle ilgili resmi ayrıntıları duyarız. Bahsi geçen tasarımı aşağdıa bulabilirsiniz. Ayrıca Hyoung Nam'in diğer tasarımlarına da buradan bakabilirsiniz.

Uncharted ve The Last of Us geliştiricisi Naughty Dog'un yeni oyunu fantastik temalı olabilir Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim