Anlık Bildirim

Ubisoft, bugün yeni Tom Clancy oyununu tanıtacak

Ünlü yazar Tom Clancy’nin romanlarından esinlenen oyunlar gelmeye devam ediyor. Yeni oyunun hangi seride olacağı bilinmese de Splinter Cell veya The Division evreninde olma ihtimali yüksek.

The Division ve Rainbow Six serileri ile büyük bir kitle yakalayan Ubisoft, Tom Clancy evrenini genişletmeye devam ediyor. Ubisoft bugün Türkiye saati ile 21.00’da yeni Tom Clancy oyununu duyuracağını açıkladı.

Ubisoft, hangi oyunun tanıtımı yapılacağı hakkında bir bilgi vermedi ancak tanıtılacak oyunun The Division: Heartland olma ihtimali yüksek. The Division: Heartland, genel anlamda sızıntılar sayesinde bilinen bir oyun. Geçtiğimiz aylarda, küçük bir demosu test ettirilen oyun, test edenler tarafından sızdırılmıştı. Sızıntı ardından Ubisoft, Heartland’I duyurmuştu. Heartland, The Division evreninde geçen bir MMO oyun olacak ve oynaması ücretsiz olacak.

Ubisoft'un yeni Tom Clancy oyunu geliyor! Tam Boyutta Gör

Tanıtılacak oyun FPS olabilir

Elbette, bu akşam Heartland yerine bir Splinter Cell oyunu da görebiliriz. Hayranlar uzun zamandır bir Splinter Cell oyunu bekliyor. IGN’in haberine göre ise, bu akşam tanıtılacak oyun Rainbow Six Extraction veya The Division: Heartland olmayacak ve farklı bir FPS oyunu olacak. Tanıtılacak oyunun FPS olması, daha önce sızıntıları çıkan BattleCat kod adına sahip oyunun tanıtılma ihtimalini arttırıyor. BattleCat oyunun online FPS türünde olması ve Tom Clancy oyunlarını tek bir çatı altında toplaması bekleniyor. Ancak belki de BattleCat yerine, yeni bir FPS tarzında Splinter Cell oyunu görürüz.

Ubisoft'un yeni Tom Clancy oyunu geliyor!

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Rainbow Six Extraction’ı 2022’ye ertelediğini duyurmuştu. Erteleme haberinin ardından, bugünkü tanıtım fanları mutlu edecektir. Aşağıda, tanıtımı canlı yayından izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim