Anlık Bildirim

Ubisoft, Assassin's Creed Infinity isimli yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Bloomberg'in yaptığı habere göre Ubisoft, Assassin's Creed Infinity isimli bir oyun üzerinde çalışıyor. Bu yeni oyun bir live service oyunu olacak ve birden fazla tarihi dönemde geçecek.

Ubisoft'tan yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed Infinity Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan Assassin's Creed'in yeni bir oyunu geliyor ancak beklenildiği gibi değil. 

Assassin's Creed Infinity Live-Service Oyunu Olacak

Bloomberg'den Jason Schreier'ın yaptığı habere göre şu anda Ubisoft Montreal ve Ubisoft Quebec bu oyun üzerinde çalışıyor. Assassin's Creed Infinity, serinin yeni ana Assassin's Creed oyunu olmayacak, bunun yerine uzun yıllar boyunca oynanabilecek bir live service oyunu olacak. Ubisoft'tan bir sözcü Bloomberg'in yaptığı haberi doğruladı.

Habere göre oyun, 2024'ten önce çıkmayacak ve geliştirme sürecinin çok erken aşamalarında. Ayrıca Ubisoft bir noktada oyunu iptal de edebilirmiş. Oyun hakkında ne yazık ki pek bir detay yok ancak oyunun klasik live service oyunlarının aksine tek bir dönemde değil, Assassin's Creed oyunlarından alıştığımız şekilde birden fazla tarihsel dönemde geçecek. 

Assassin's Creed serisinin son oyunları ile aslında içerik açısından live-service'e yaklaşmıştı. Oyuncular genelde pek beğenmese de bu türün şirketlere ciddi paralar kazandırdığını söylemek gerek. Son günlerde GTA 6 için de buna benzer bir yöne gidecekelrine dair söylentiler çıkmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11755 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Assassin's Creed Infinity, Assassin's Creed ve Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim