Anlık Bildirim

Assassin’s Creed Nexus VR 16 Kasım’da çıkıyor

Oyun dünyasın en ünlü serilerinden olan Assassin’s Creed, yakında yeni bir VR yapımına kavuşuyor. Oculus Quest için çıkış yapacak Nexus VR’dan yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı.
Assassin's Creed Nexus VR kasım ayında geliyor Tam Boyutta Gör
Oyun dünyasının en ünlü serilerinden olan Assassin’s Creed, yakında ilk sanal gerçeklik yapımına kavuşacak. Ubisoft’un Red Storm stüdyosu tarafından geliştirilen oyundan yeni bir oynanış fragmanı ve çıkış tarihi paylaşıldı.

Serinin ilk AAA VR oyunu olacak

Assassin’s Creed Mirage’ın 5 Ekim çıkışına hazırlanan Ubisoft, Assassin’s Creed Nexus VR için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Fragman, oyunun FPS yapısına ve oynanış dinamiklerini gözler önüne seriyor. Serinin ilk üst seviye VR yapımı olacak Nexus VR; Connor Kenway, Kassandra ve Ezio Auditore karakterlerinin hikayelerine devam edecek. Böylece oyun; İtalya, Antik Yunanistan ve bağımsızlık mücadelesi veren Amerika gibi mekanlara ev sahipliği yapacak.

Ghost Recon serisinin başarılı stüdyosu Red Storm tarafından geliştirilen Nexus VR, 16 Kasım’da Meta Quest için çıkış yapacak. VR ve FPS yapısı ile oyunculara sürükleyici bir macera sunacak yapımın fiyatı ise 39,99 dolar olarak belirlenmiş. Umarız Ubisoft, ileride bu yapımı Playstation VR gibi platformlara da getirir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim