Anlık Bildirim

Ubisoft herkesi evde kalmaya teşvik etmek için ücretsiz oyun dağıtıyor

Koronavirüs sebebiyle herkes evdeyken bu durumdan faydalanmak ve fayda sağlamak amacıyla kampanya başlatan firmalar arasına Ubisoft da dâhil oldu. Firma, bir süre ücretsiz oyun ve indirim dağıtacak.

Ubisoft herkesi evde kalmaya teşvik etmek için ücretsiz oyun dağıtıyor

Koronavirüs salgınını herkesin evde kalmasını sağlayarak en az hasarla atlatmaya yönelik planlar arasında şüphesiz en çok dikkat çekeni, belirli hizmetlerin ücretsiz sunulması. Ubisoft da benzer şekilde hem kendi reklamını yapmak, oyuncuların sempatisini kazanmak ve ücretsiz hizmeti beğenenleri abone olmaya ikna etmek amacıyla bir ay boyunca çeşitli oyunları ücretsiz hâle getirecek.

Bir ay sürecek kampanya kapsamında ücretsiz oyunlar, deneme sürümleri, indirimler ve diğer teklifler sunacak olan Ubisoft, ilk olarak Rayman Legends PC oyununu ücretsiz sunarak işe başlıyor. Bugünden 3 Nisan’a kadar ücretsiz kalacak olan oyun, eskimiş de olsa bazılarının ilgisini çekeceği kesin.

Ubisoft’un sayfasında yayınlanan oyunlar arasında popüler olmayanların ücretsiz olarak verildiğini görebiliyoruz. AAA kategorisine girebilecek oyunlar için ise ücretsiz deneme sürümler sunuluyor. Ubisoft’un koronavirüs bahanesiyle kendi kampanyasını yürüttüğünü anlamak zor değil çünkü oyunların kalitesi ve süreye bakarak asıl amacın Uplay+ abonesi toplamak olduğu anlaşılabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37946 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ubisoft, uplay+ ve
2 etiket daha Yazılım Covid-19
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim