Anlık Bildirim

Ubisoft’un Watch Dogs serisi beyaz perdeye uyarlanıyor

Ubisoft’un ünlü oyun serisi Watch Dogs, beyaz perdeye uyarlanıyor. Deadline tarafından ortaya atılan İddialara göre firma, Watch Dogs evreninde geçecek bir film için çalışmalara başlamış.
Watch Dogs Tam Boyutta Gör
Dünyanın en büyük oyun firmalarından olan Ubisoft, birçok yapımını beyaz perdeye uyarlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda duyurulan Assassin’s Creed Netflix serisi ve Skulls & Bones serisinin ardından firma, Watch Dogs filmi için de çalışmalara başladı.

Watch Dogs’un filmi için çalışmalar başladı

Ubisoft, Watch Dogs’un filmini yaklaşık on yıl önce duyurmuştu. Bahsi geçen yapım Zombieland filminin senaristleri tarafından yazılacaktı ve ilk oyunun hikayesini sinemaya uyarlayacaktı ancak ilerleyen yıllarda bu proje sessiz sedasız terk edilmişti. Deadline’ın haberine göre Ubisoft, Watch Dogs filmi üzerinde tekrar çalışmaya başlamış.

Watch Dogs Tam Boyutta Gör
Watch Dogs’un yeni filmi Bohemian Rhapsody, Assassin’s Creed ve The Northman yapımları ile bilinen New Regency Pictures ve Ubisoft Film & Television tarafından geliştirilecek. Film, Watch Dogs evreninde görmediğimiz bir karakterin hikayesini gösterecek ve filmin başrolünü Sophie Wilde üstlenecek. Yeni filmi Hostile, Meamder ve The Deep Dark yapımlarıyla bilinen Mathieu Turi yönetecek. Turi, aynı zamanda A Plague Tale: Innocence’ın TV adaptasyonu üzerinde de çalışıyor. 

Geçtiğimiz yıllarda Assassin’s Creed serisini beyaz perdeye taşıyan Ubisoft, gelecek yıllarda televizyon ve sinema adaptasyonlarına daha çok yatırım yapacak. Firmanın önümüzdeki yıllarda Assassin’s Creed Netflix serisini ve Driver filmini yayınlaması bekleniyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim