Anlık Bildirim

Türkiye gişesinin yeni lideri Free Guy oldu: İşte geçtiğimiz hafta sonunun en iyi 10 filmi

Deadpool ile tanınan ve sevilen başarılı oyuncu Ryan Reynolds'ın yeni filmi Free Guy'ın vizyona girmesiyle Türkiye'deki gişe lideri de değişmiş oldu.

Türkie gişesinde yeni lider Free Guy Tam Boyutta Gör

Normalde geçtiğimiz yıl vizyona gimesi gereken ancak salgın sebebiyle birçok kez ertelenen Free Guy geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. İlk hafta sonunda yurt dışında başarı yakalarken ülkemizde de güzel bir başarı yakaladı.

Gişenin Lideri Free Guy

Uzun zamandır beklenen Free Guy geçtiğimiz hafta sonunda Türkiye'de gişe lideri oldu. Toplamda 266 salonda gösterime giren Free Guy, 25.145 seyirci tarafından izlendi. Bu hafta sonundaki hasılatı ise 705.223 TL.

Free Guy'ın ardından ise animasyon filmi olan The Croods: A New Age geliyor. Toplamda 250 salonda gösterime giren film 24.260 kişi tarafından izlenerek 570.232 TL hasılat yaptı. Üçüncü sırada ise vizyondaki yedinci haftası olan Hızlı ve Öfkeli 9'u görüyoruz. O da 20.611 kişi tarafından izlenerek toplam hasılatını 20.320.060 TL'ye çıkardı. Geçtiğimiz hafta sonunun Türkiye'de en çok gişe yapan 10 filmini aşağıda bulabilirsiniz.

  1. Free Guy
  2. The Croods: A New Age
  3. Fast & Furious 9
  4. The Suicide Squad
  5. Old
  6. Jungle Cruise
  7. The Forever Purge
  8. Hanzap
  9. Gerçek Cinler
  10. Black Widow
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim