Anlık Bildirim

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'dan Ramazan'a özel hediye internet fırsatı!

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte üç mobil operatörden müşterilerine hediye internet kampanyası başladı. Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'un Ramazan'a özel hediye internet kampanyaları neler?

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte mobil operatörlerden Ramazan’a özel kampanyalar başladı. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone ücretsiz internet paketi dağıtıyor.

Türk Telekom’dan 10 GB internet hediye

Türk Telekom, mobil müşterilerine 10 GB internet hediye ediyor.  Hediye 10 GB interneti Ramazan boyunca saat 00.00-06.00 saatleri arasında kullanabilirsiniz.

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'un Ramazan 2024 kampanyaları Tam Boyutta Gör

Nasıl katılınır?

Türk Telekom uygulamasında İnternet Paketleri sayfasında Sahur Kampanyası’nı aktif ederek 10 GB interneti etkinleştirebilirsiniz. Dilerseniz SAHUR 2024 yazıp 5555’e SMS göndererek de kampanyaya katılabilirsiniz.

Vodafone’da haftada iki defa hediye çarkı fırsatı

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'un Ramazan 2024 kampanyaları Tam Boyutta Gör
Vodafone müşterileri Ramazan ayı boyunca Hediye Çarkı’nı her hafta iki kez çevirebiliyor. Hediye Çarkı’nı Ramazan ayı boyunca haftada iki kez çeviren müşterilere toplam 11 GB internet hediye edilecek. Çarkı ilk çevirme hakkı pazartesi, ikinci çevirme hakkı ise çarşamba günleri tanımlanacak.

Hediye çarkında çeşitli sürpriz hediyelere de yer verilecek. Vodafone FLEX ile cihaz ve aksesuar alımlarında 1500 TL, Her Şey Yanımda ile ramazan kolilerinde 300 TL, Seyahat Yanımda ile uçak ve otobüs biletlerinde 175 TL’ye varan indirimlerden, Vodafone Pay ile 50 TL nakit iadeye kadar birçok sürpriz Hediye Çarkı’nda müşterileri bekliyor.

Turkcell Salla Kazan’da iki katını hediye etme fırsatı

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'un Ramazan 2024 kampanyaları Tam Boyutta Gör
Ramazan ayı boyunca Turkcell mobil uygulamasındaki Salla Kazan’da kazandığını hediyeyi ikiye katlayarak başka Turkcelliye hediye edebiliyorsunuz. Salla Kazan yaptıktan sonra dilerseniz çıkan hediyeyi kullanabiliyor veya “İki Katını Hediye Et” seçeneğini kullanarak dilediğiniz Turkcell müşterisine hediye gönderebiliyorsunuz. Ayrıca “İki Katını Hediye Et” seçeneğini kullanan müşterilere günlük 1 GB  internet paketi hediye ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23039 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ramazan, turkcell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim