Türk Telekom Haberleri

Etiket
Son dakika türk telekom haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), türk telekom hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
6 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
10 VİDEO 303 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 1 İÇERİK

Türk telekom Son Dakika Haberleri

Güncel Türk telekom Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika türk telekom haberleri de dahil olmak üzere türk telekom ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 10 video, 0 galeri ve 293 adet türk telekom haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 16 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

türk telekom İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel türk telekom haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Türk telekom Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni türk telekom haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son türk telekom haberlerini okuduktan sonra, Operatör İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Türk Telekom Hakkında

Türk Telekom (tam adıyla Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi), 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT'nin (eski adıyla Osmanlı Posta Nezareti) telekomünikasyon ve posta hizmetlerinin 24 Nisan 1995 tarihinde birbirinden ayrılması sonucunda Türkiye'ye telekomünikasyon hizmetlerini sunmak amacıyla devlet tarafından kurulmuş şirket. Genişbant internet, sabit telefon, mobil ve dijital tv yayınları konusunda hizmet vermektedir.

Türk Telekom hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Telefon Fiyatları
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim