Anlık Bildirim

Trendyol’un gayrimenkul platformu Trendyol Emlak kullanıma açıldı

Sahibinden, Hepsiemlak ve Emlakjet gibi platformlara rakip olarak geliştirilen gayrimenkul satış ve kiralama platformu Trendyol Emlak kullanıma açıldı. Lansman boyunca ilanlardan ücret alınmayacak.

Trendyol Emlak kullanıma açıldı Tam Boyutta Gör

Alibaba Group çatısı altında faaliyet gösteren Trendyol, hizmet alanını genişletmeye devam ediyor. Trendyol bu kez gayrimenkul sektörüne adım attı ve Trendyol Emlak’ı kullanıma sundu.

Sahibinden, Hepsiemlak ve Emlakjet gibi platformlara rakip olarak geliştirilen Trendyol Emlak’ta kiralık ve satılık konutlar, ofisler ve arsalar yer alacak. Şu an için yeni ilan oluşturulabiliyor ancak yayınlanan ilanlar görüntülenemiyor. Trendyol Emlak önümüzdeki günlerde tam olarak faaliyete geçecek ve ilanlar müşterilere gösterilmeye başlanacak.

Trendyol Emlak kullanıma açıldı Tam Boyutta Gör

Trendyol Emlak’ta ilan yayınlamak için ofis.trendyol.com adresini ziyaret ederek başvuru yapabilirsiniz. Lansmana özel olarak tüm ilan paketleri ücretsiz durumda. Lansman kampanyası sona erdikten sonra Başlangıç paketi 199 TL, Profesyonel paket 299 TL, Premium paket ise 399 TL olarak ücretlendirilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim