Anlık Bildirim

TOZZ İlk Yerli Elektrikli Kick-Bike Modeli Pipegun #1'i Tanıttı

Emre Kuvvetli ve Burak Kazar tarafından 2021 yılında İstanbul Kadıköy'de kurulan TOZZ bike kendini web sitesinde "lifestyle ve e-mobilite" girişimi olarak tanıtıyor.

Emre Kuvvetli ve Burak Kazar tarafından 2021 yılında İstanbul Kadıköy'de kurulan TOZZ bike kendini web sitesinde "lifestyle ve e-mobilite" girişimi olarak tanıtıyor. Standart dışı, farklı tasarımları hayata geçirmek üzere yola çıkan girişimin hedefini; ilk ürünleri olan Pipegun #1 son derece net bir şekilde yansıtıyor.

TOZZ İlk Yerli Elektrikli Kick-Bike Modeli Pipegun #1'i Tanıttı Tam Boyutta Gör


Pipegun #1 ya da PG1, şimdiye kadar görmeye alışmadığımız bir elektrikli scooter. Aslında elektrikli scooter değil, elektrikli "kick-bike" olarak adlandırılıyor. Bisiklet tekerlekli scooter olarak özetleyebiliriz.

TOZZ İlk Yerli Elektrikli Kick-Bike Modeli Pipegun #1'i Tanıttı Tam Boyutta Gör


Dünyada farklı tasarımlara sahip kick-bike'lar bulmak mümkün. En ünlülerinden biri ise Swifty elektrikli scooter. Gayet kaliteli ve güzel tasarlanmış detaylara sahip olsa da, swifty de piyasadaki diğer kickbike'lar gibi geleneksel tasarım çizgilerinden kurtulamamış.
TOZZ Pipegun #1'de ise bu geleneksel ve "efendi" tasarım çizgisinden mümkün olduğunca uzaklaşarak çılgın ama bir o kadar da minimal ve sade bir tasarım kullanılmış. BMX ve Kaykay kültürlerinden bol miktarda esinlenme ile ortaya şimdiye kadar benzeri olmayan bir ürün çıkmış.

TOZZ İlk Yerli Elektrikli Kick-Bike Modeli Pipegun #1'i Tanıttı


PG1 paslanmaz çelik gövdeye, kırmızı BMX lastiklerine ve 250W elektrik motoruna sahip. Avrupa'ya uygun şekilde 25km/h maksimum hıza çıkabiliyor ve 45km menzile sahip. Bir de yol kullanımına uygun olmayan 500W'lık modeli bulunuyor. Bu modelde de son hız 35km/h ve menzil de 60km. Arkada standart disk fren, önde de opsiyonel olarak disk ya da U fren sistemiyle sunuluyor.

250W'lık model için 2100 USD başlangıç fiyatıyla satışa sunulan TOZZ Pipegun #1, Türkiye ve Dünya çapında internetten ön siparişle satışa açık. Test sürüşü yapmak isterseniz, tarihler sosyal medyada ve mail listesiyle paylaşılıyor.

TOZZ İlk Yerli Elektrikli Kick-Bike Modeli Pipegun #1'i Tanıttı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim