Anlık Bildirim

TOGG, Renault’nun pazarlama yöneticisini transfer etti

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Renault'da yaklaşık 16 yıl boyunca yöneticilik yapan Talin Yıldız'ı transfer etti. Talin Yıldız, pazarlama, ürün planlama gibi alanlardan sorumlu olacak.

TOGG, Renault’nun pazarlama yöneticisini transfer etti Tam Boyutta Gör

Yerli otomobil üreticisi Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yönetici kadrosuna önemli bir ismi kattı. Renault’da Global Pazarlama Direktörü pozisyonundaki Talin Yıldız, TOGG’a transfer oldu.

Talin Yıldız, yurt dışında edindiği bilgi birikimini yerli otomobilin Türkiye ve Avrupa’daki faaliyetlerinde kullanacak. Firmadan yapılan açıklamaya göre ürün yönetimi, ürün planlama, fiyatlama, pazarlama, satış, marka yönetimi ve iletişimi gibi alanlardan sorumlu olacak. Ayrıca müşteri ilişkileri yönetimi, pazar araştırmaları ve analizi ile müşteri bilgi yönetiminin de başında olacak.

TOGG, Renault’nun pazarlama yöneticisini transfer etti Tam Boyutta Gör

Talin Yıldız, 2002 – 2004 yıllarında Michelin’de iletişim ve halkla ilişkiler sorumlusu olarak görev yapmıştı. 2004 yılında ilk adımını attığı Renault 2020’ye kadar çeşitli pozisyonlarda çalıştı. TOGG’a geçmeden önce Global Pazarlama Yöneticisi olarak görev yapıyordu.

TOGG, Renault’nun pazarlama yöneticisini transfer etti Tam Boyutta Gör

Eğitim Hayatına baktığımızda lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi bölümünde tamamladığını, sonrasında Paris Üniversitesi ve CEDEP kurumunda eğitim aldığını görüyoruz.

Yerli otomobil fabrikasının tanıtımı ertelendi

TOGG, yerli otomobil fabrikasının tanıtım toplantısını 12 Mart tarihinde Bursa’da yapacaktı. Koronavirüs salgını nedeniyle söz konusu lansman ileri bir tarihe ertelendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11096 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yerli otomobil ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim