Anlık Bildirim

Togg'a Akbank uygulaması eklendi: Blokzincir entegrasyonu yolda

Togg ile Akbank arasında yapılan iş birliği ile Togg'a Akbank uygulaması eklendi. Ayrıca blokzincir teknolojilerinin kullanılması için testler başladı.           
Togg'a Akbank uygulaması eklendi: Blokzincir entegrasyonu yolda Tam Boyutta Gör
Yerli otomobil Togg’a yeni uygulamalar eklenmeye davam ediyor. Akbank’ın mobil uygulaması Togg için yayınlandı. Togg sahipleri, Togg’un uygulama marketi Tru.Store’dan Akbank uygulamasını indirerek aracın ekranından bankacılık işlemlerini kolaylıkla halledebilecek.

Togg kullanıcıları Akbank uygulamasıyla para transferi ve ödeme işlemlerini yapabilecek. Kart bilgilerini ve kart detayını görüntüleyebilecek. Ayrıca HGS ödemeleri hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

Blokzincir teknolojilerinin kullanılması için çalışmalar başladı

Uygulamanın Togg’a eklenmesinden daha önemli gelişme ise Togg’a blokzincir teknolojilerinin eklenmesi olacak. Togg ile Akbank arasında yapılan iş birliği kapsamında blokzincir kullanıcı senaryosu çalışmaları, gerçek dünya varlıklarının tokenizasyonu sayesinde Togg akıllı cihazlarının dijital değer olarak kullanılmasını mümkün kılacak çözümlerin testi ile başlatıldı. Togg ile ödemeler yapılması ve araç kiralama, ikinci el satış gibi finansal hizmetlerin önünün açılması bekleniyor. Akbank ile Togg arasında yapılan bu iş birliği ile Togg’a finansal hizmetler eklenmesi için çalışmalar yapılacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim