Anlık Bildirim

Tinder birebir video görüşmelerini başlatıyor

Yüz yüze adı verilen yeni özellik ile arkadaşlık kurduğunuz bir kişi ile Tinder uygulaması içerisinde videolu sohbetler yapabileceksiniz. Pandemi döneminde artık fotoğraflarla yetinmek tarih oluyor.

Tinder birebir video görüşmelerini başlatıyor Tam Boyutta Gör

Arkadaşlık sitelerinin en popüleri durumundaki Tinder, pandemi süreci nedeniyle kişisel olarak görüşemeyen kullanıcıları için önemli bir yeniliği devreye sokuyor. Artık birebir video görüşme devri.

Yüz yüze

Firmanın Face to Face olarak adlandırdığı yeni özellik Brezilya, Güney Kore gibi ülkelerde ve bazı ABD eyaletlerinde beta olarak kullanıma sunuldu. Özellikle Z kuşağı gençlerin video görüşmelerine ilgi duyduğu ve büyük bir kesimin uygulama dışında görüntülü görüşme yaptığı anketlerle tespit edilmiş. Bu bakımdan firma Mayıs ayından bu yana videolu görüşmelerinin testlerini yapıyordu.

Kullanıcılar bir kişiyle arkadaşlık kurduklarında videolu görüşmeyi aktif edebiliyor ve istedikleri zaman kapatabiliyor. Videolu görüşmelerde çıplaklık, tacizde bulunma veya şiddet gibi unsurlar yasak.

Diğer taraftan cinsel saldırılara yönelik olarak yeterli tedbirleri almamakla suçlanan Tinder’in videolu görüşmelerde kullanıcıları nasıl koruyacağı merak konusu. Videolu sohbetler hakkında geri bildirim veya kullanıcıyı şikayet etme gibi araçlar olsa da sohbet esnasında bu tarz durumların önüne geçilecek mi şimdilik bilgi verilmiyor. Yüz Yüze özelliği beta sürecinde elde edilecek geri bildirimlerle birlikte daha fazla ülkeye yayılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4538 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, tinder face to face ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim