Anlık Bildirim

Yeni Walking Dead dizisinden beklenen fragman geldi

The Walking Dead'in sevilen karakterleri Rick ve Michonne'un yeni maceralarını ekrana taşıyacak olan The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinden ilk uzun fragman yayınlandı.
The Walking Dead: The Ones Who Live fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör
Son yılların en başarılı dizilerinden olan The Walking Dead 2022 yılında ekranlara veda etmiş olsa da bu kıyamet sonrası dünyada geçen yeni diziler Walking Dead'in mirasını yaşatmaya devam ediyor. Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan bu evrende geçen dizilere çok yakında bir yenisi daha eklenecek. Söz konusu bu yeni dizi, orijinal dizinin en sevilen karakterlerinden olan Rick ve Michonne'un yeni maceralarına odaklanan The Walking Dead: The Ones Who Live olacak.

25 Şubat'ta izleyici ile buluşacak The Ones Who Live için tanıtım çalışmalarına hız veren AMC kanalı, heyecanla beklenen diziden ilk uzun fragmanı yayınladı.

The Walking Dead: The Ones Who Live, 25 Şubat'ta Başlayacak

Uzunca bir süre dizinin ana karakteri olan Rick Grimes dokuzuncu sezonda diziden ayrıldığında, serinin yaratıcılarının planı Rick'in hikâyesini bir sinema filmiyle devam ettirmekti. Ancak bu film projesi bir türlü hayata geçirilemedi. Bu da Rick'in hikâyesinin yarım kalmasına sebep oldu. Neyse ki önümüzdeki ay yayınlanacak The Ones Who Live dizisi, yarım kalan bu hikâyeyi geç de olsa tamamlayacak.

The Walking Dead: The Ones Who Live, birbirlerinden uzun süre ayrı kalan Rick ile Michonne'un tüm zorlukları aşıp birbirlerini bulma çabalarına odaklanıyor. Bu şekilde başlayacak dizinin bir noktada bu ikisinin hayatta kalmak için birlikte vereceği mücadeleye evrileceği tahmin ediliyor.

Andrew Lincoln ve Danai Gurira'nın Rick ve Michonne rollerine geri dönecekleri dizinin oyuncu kadrosunda Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn ve Matt Jeffries de yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
66000 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the walking dead, the walking dead: the ones who live ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim