Anlık Bildirim

The Last of Us 2, Arap ülkelerinde yasaklandı

The Last of Us 2'nin Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi bazı Orta Doğu ülkelerinde yasaklandığı bildirildi. Yasağın nedeni henüz açıklanmadı ancak elbette bazı tahminlerimiz var.

The Last of Us 2, Arap ülkelerinde yasaklandı Tam Boyutta Gör

Yılın en merakla beklenen oyunlarından olan The Last of Us Part II'ye Orta Doğu'dan bir yasak haberi geldi. VG247 ve GamesIndustry.biz'in haberlerine göre, oyunun Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde satışı yasaklanmış durumda.

The Last of Us Part II bildiğiniz gibi önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek. Oyun uzun süredir PlayStation Store'da ön siparişe açılmış durumda. Bahsi geçen ülkelerde ise PS Store'da The Last of Us 2 sayfası bulunmuyor. 

PlayStation Support, konuyla ilgili sorular soran bir Reddit kullanıcısına,"Bir oyunun bölgesel PS Store'da yer almaması, oyunun ülkenin resmi mercileri tarafından yasaklanmış olduğu anlamına gelir. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok." şeklinde cevap vermiş.

Yasağın nedeniyle ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı, ancak tahmin yürütmek elbette pek zor değil. The Last of Us Part II'de çıplaklık, bazı cinsel içerikler ve LGBT temalarının yer alacağını biliyoruz. Orta Doğu'da bu tarz içerikler elbette pek hoş karşılanmıyor.

The Last of Us Part II, 19 Haziran'da piyasaya sürülecek.

Kaynakça https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-05-26-the-last-of-us-part-2-reportedly-banned-in-the-middle-east https://www.vg247.com/2020/05/26/the-last-of-us-part-2-banned-middle-east/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15460 kez okundu.
31 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the last of us part II, the last of us 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim