Anlık Bildirim

PlayStation Türkiye: Oyunlar için Türkçe dil desteği sürecek

PlayStation Türkiye'den oyuncular için sürpriz bir açıklama paylaşıldı. Ülkemizde Bilkom'un ardından PlayStation özel oyunlarında Türkçe dil desteği devam edecek.
PlayStation Türkiye: Oyunlar için Türkçe dil desteği sürecek! Tam Boyutta Gör
 Sony'nin çoğu ürün grubunda Türkiye'den çekileceğini duyurması, özellikle Playstation kanadında büyük soru işaretlerine neden oldu. Bunlardan biri ise oyunların Türkçe dil desteğiydi diyebiliriz.Bu sorulara ise Playstation Türkiye'den yanıt geldi. Özel oyunlar Türkçe olmaya devam edecek. 

PlayStation oyunlarında Türkçe dil desteği sürecek

Kaçıranlar için yakın tarihli paylaşımında PS Türkiye, Türkiye'deki Playstation ürünlerinden Bilkom'un sorumlu olacağını duyurdu. Bu paylaşımın hemen altında ise, önemli bir gelişme daha yaşandı. Instagram’da sorulan, ''Sony özel oyunlarda Türkçe dil desteği devam edecek mi?'' sorusuna ''edecek'' şeklinde olumlu bir yanıt verildi.

PlayStation Türkiye: Oyunlar için Türkçe dil desteği sürecek! Tam Boyutta Gör
Bu açıklama, Playstation özel oyunlarının Bilkom döneminde de Türkçe olmaya devam edeceğini doğruluyor. Ancak listede bir değişiklik olacak mı şu an için belirsiz. Hatırlayanlar olacaktır, Türkçe dil seçeneğiyle piyasaya çıkan ilk oyun Start the Party olmuştu. Hemen ardından listeye Gran Turismo 5 ve KillZone 3 gibi yapımlar eklendi.

Günümüzde ise God of WarHorizon Forbidden WestThe Last of Us, Uncharted ve adını saymadığımız çok sayıda oyunda türkçe dil desteğine yer veriliyor. Hatta bunlar arasında en son Rise Of The Ronin eklendi. Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5753 kez okundu.
29 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 4, PS 5 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim