Anlık Bildirim

Amazon'un sevilen dizisi The Boys'un yan dizisi için onay geldi: Yeni The Boys dizisi geliyor

Amazon'un popüler dizisi The Boys'un yan hikayesini anlatacak olan isimsiz dizi, Amazon'dan onayı aldı. Dizi ile ilgili ilk ayrıntılar geldi.

The Boys'un yan dizisine Amazon'dan onay geldi Tam Boyutta Gör

Son zamanların en popüler dizilerinden biri haline gelen The Boys'un yan hikayesini anlatacak olan yeni bir dizi geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Duyurulmasından bu yana ne yazık ki pek fazla detay açıklanmadı. Ancak geçtiğimzi saatlerde diziden resmi bir güzel haber geldi diyebiliriz.

Yeni The Boys Dizisi Geliyor

Oyuncu seçimi ve senaryo yazımı gibi işleri bir süredir devam eden diziye sonunda Amazon'dan resmi bir onay geldi. Kısaca dizi artık resmi bir şekilde geliyor. Ancak hala dizi hakkında çok fazla detay bilmiyoruz. Yine +18 yaş sınırına sahip olacak dizinin X-Men ve Açlık Oyunları ile dalga geçeceği bir yapım olacağı düşünülüyor. Dizi, Amerika'nın Vought International tarafından yönetilen tek süper kahraman üniversitesinde okuyan, en iyi kontratları alabilmek ve en iyi şehirlerde çalışabilmek için rekabet içerisinde olan genç süper kahramanları konu alacak.

Dizinin yapımcılığını Michele Fazekas ve Tara Butters. Yönetici yapımcı tarafında ise Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson ve Michaela Star bulunuyor. Eric Kripke her zamanki gibi projenin başındaki isim olacak.

Dizinin şu an için belli olan oyuncu kadrosu ise şu şekilde: Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Shane Paul McGhie, Aimee Carrero, Reina Hardesty ve Maddie Phillips. Oyuncuların görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim