Anlık Bildirim

Tecno Phantom V Flip'in lansman tarihi belli oldu

Tecno, yeni katlanabilir cihazı Phantom V Flip'in lansman tarihini duyurdu. İşte 22 Eylül'de gerçekleşmesi beklenen lansmanda tanıtılacak Tecno Phantom V Flip'in beklenen özellikleri:
Tecno Phantom V Flip'in lansman tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör
Tecno, geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen MWC 2023'te yatay olarak katlanabilen cihazı Phantom V Fold'u piyasaya sürmüştü. Şimdilerde ise tıpkı Vivo X Flip ve Galaxy Z Flip gibi dikey olarak katlanabilen Phantom V Flip üzerinde çalışan şirket, cihazın lansman tarihini açıkladı.

Tecno Phantom V Flip 22 Eylül'de piyasaya sürülecek

Tecno Phantom V Flip, 22 Eylül'de Singapur'da yerel saatle 15:00'te başlayacak bir etkinlikte tanıtılacak. Tecno çift arka kamera kurulumuna sahip yeni cihazı hakkında ise "Yeni form faktörlerini keşfetme ve tutkulu, modaya uygun ve ileriye dönük kitleler için kapaklı telefonların stilini ve işlevselliğini yeniden tanımlama konusundaki kararlılığı yansıtmakta." ifadesine yer verdi.

Tecno Phantom V Flip'in lansman tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör
1.080 x 2.460 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,9 inç bir ekrana sahip olacak cihaz, arka panelde ise 1,39 inç AMOLED kapak ekranıyla donatılacak. Mali-G77 GPU ile eşleştirilen MediaTek Dimensity 1300 yonga setinden güç alacak cihaz, 8 GB RAM'e sahip olacak ve 45W hızlı şarj destekli 3900 mAh batarya ile donatılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim