Anlık Bildirim

Gboard, yapay zeka destekli Düzeltme özelliğini test etmeye başladı

Gboard ile yazım ve noktalama hatalarını düzeltmek yakında daha kolay bir hâle geliyor. İşte test sürecinde olan yapay zeka destekli Düzeltme özelliğinin detayları:
Gboard, yapay zeka destekli Düzeltme özelliğini test ediyor Tam Boyutta Gör
Google'a ait Gboard isimli klavye uygulaması, özellikle Android cihazlarda sıklıkla tercih edilmekte ve yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapora göre Google, kullanıcıların uzun zamandır beklediği bir özelliği uygulamada test etmeye başladı.

Gboard'ın yeni özelliği ile yazım ve noktalama hatalarını çözmek artık daha kolay olacak

Şu anda Android'de beta sürümünde olan Gboard 13.4 sürümüyle gösterilen Düzeltme seçeneği, tamamı üretken yapay zeka tarafından desteklenen, metninizin anında yazım veya dilbilgisi hatalarına karşı kontrol edilmesini sağlamanın bir yolu olarak klavyenin araç çubuğunda kullanıma sunulmaya başlandı.

Gboard, yapay zeka destekli Düzeltme özelliğini test ediyor Tam Boyutta Gör
Henüz test aşamasında olan Gboard'un araç çubuğundaki Düzeltme seçeneğine dokunduğunuzda metniniz işlenir ve noktalama işareti ekleme gibi yazım veya dilbilgisini düzeltmeye yönelik öneriler sunulur. Bu arada öneriler doğrultusunda Düzelt butonu çıkacak ve tıkladığınızda hatalar otomatik olarak düzeltilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim