Anlık Bildirim

SSD'den sonra hard disk fiyatları da artıyor: Seagate ve WD müşterilerine bildirdi

Western Digital ve Seagate, hard disk ve SSD'lerde büyük ölçekli bir fiyat artışına gideceğini bildirdi. Düşük üretim ve artan talep fiyat artışının nedenleri olarak gösteriliyor.
SSD'den sonra hard disk fiyatları da artıyor Tam Boyutta Gör
Western Digital ve Seagate, perakende ortaklarına yazdığı mektupta hard disk ve SSD'lerde büyük ölçekli bir fiyat artışına gideceğini bildirdi.

Fiyat artışının sebepleri neler?

Trendforce tarafından ortaya çıkarılan mektupta Seagate, önceki talep seviyelerine dönüşün, düşük üretim kapasitesi nedeniyle müsterilerin taleplerini karşılayamamalarının ve enflasyon nedeniyle artan maliyetlerin fiyat artışındaki başlıca faktörler olduğunu belirtiyor. Şirket ayrıca, müşterilerini önümüzdeki çeyreklerde ek fiyat artışlarının geleceği konusunda uyarıyor. Bir hafta önce de Western Digital müsterilerine benzer bir mektup göndermişti.

SSD'den sonra hard disk fiyatları da artıyor Tam Boyutta Gör

Seagate'in fiyatları artıracağına dair duyurusu, depolama ve bellek alanındaki son gelişmeleri takip edenler için sürpriz olmayacaktır. Tayvan depremi, yapay zekanın talebi arttırması ve tedarik zincirindeki aksamalar gibi sebeplerle bellek üreticileri kaybettikleri kârlılıklarını yeniden kazanmak için fiyatları arttırma eğilimindeler.

Sabit diskler yapay zeka iş akışlarının önemli bir parçası haline gelirken, yıllardır düşen sabit disk satışları ve fiyatları nedeniyle zorlanan üreticiler, artan taleple beraber kârlılıklarını arttırmak için fiyat artışı için doğru zamanı bulmuş gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2976 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
western digital, seagate ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim