Anlık Bildirim

Spider-Man 2’nin performans seçenekleri ortaya çıktı: 30, 40 ve 60fps seçeneğine sahip olacak

Insomniac Games’in merakla beklenen yapımı Marvel’s Spider-Man 2 için geri sayım başladı. PS5’nin merakla beklenen yapımın performans seçenekleri resmen açıklandı.
Spider-Man 2 için performans seçenekleri açıklandı Tam Boyutta Gör
Insomniac Games’in merakla beklenen Playstation 5 özel oyunu Marvel’s Spider-Man 2’den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Çıkışına haftalar kala oyunun PS5 sisteminde sunacağı performans seçenekleri açıklandı ve durum, oyuncuları sevindirecek cinsten.

Spider-Man 2’nin tüm performans seçenekleri ışın izlemeye sahip olacak

Yeni PS5 yapımları için reklam kampanyasına başlayan Insomniac Games, bu süreçte IGN ile bir röportaj yaptı. IGN’e konuşan Teknoloji Yönetmeni Mike Fitzgerald, oyunun PS5 sisteminde sunacağı performans seçeneklerini açıkladı. Buna göre Marvel’s Spider-Man 2, 30fps “Görsel” ve 60fps “Performans” seçenekleri sunacak. Ayrıca yapımın 120Hz ekran sahipleri için 40fps moduna sahip olacağı belirtildi. Bununla beraber oyunun VRR, yani değişken yenileme hızı teknolojisini destekleyeceği belirtildi.

Fitzgerald, seçeneklerin çözünürlüğü hakkında bilgi vermedi ancak tüm seçeneklerde dinamik çözünürlük kullanacağını belirtti. Ayrıca; 30, 40 ve 60fps seçeneklerinin tamamında ışın izleme (ray-tracing) teknolojisinin olacağı açıklandı. Görünüşe göre Insomniac, PS5 konsolunda yakaladığı inanılmaz performans değerlerini Spider-Man 2’de de kullanacak. Peter Parker, Miles Morales, Kraven the Hunter ve Harry Osborn’un hikayesini anlatacak olan Marvel’s Spider-Man 2, 20 Ekim’de PS5’e özel olarak yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim