Anlık Bildirim

Masa üstü ve konsolun beğenilen oyunu Sparklite mobilde

Geodia dünyasını kötü Baron’un elinden kurtarmaya çalıştığınız görev temalı Sparklite oyunu iki yıl aradan sonra mobil dünyaya da geldi. İlk bölüm ücretsiz olarak sunuluyor. 

Sparklite mobil

2019 yılında masa üstü ile konsol sistemleri için yayınlanan ve olumlu yorumlar alan Sparklite oyunu mobile geldi. Kuşbakışı oynanan oyun mobil cihazlar için optimize edilirken tek bir satın alım sunuyor. 

Sparklite mobile geldi

Sparklite dinamik bir şekilde haritaları değişen Geodia dünyasında geçiyor. Sparklite gezegenin yaşam gücü ve onu toplayarak farklı silahlara veya güçlendirmelere erişebiliyorsunuz. 

Kötü Baron bu yaşam gücünü tamamen tüketerek kendi çıkarları için kullanmak istiyor. Görev yaparak ve keşfederek ilerlediğiniz oyunda yerlilerle iş birliği yaparak The Refuge’yi inşa ediyorsunuz. Öldüğünüz zaman uçan kampa giderek yeniden aşağı inmeniz gerekiyor. 

Piksel tabanlı grafiklere sahip olan oyunda müzikler de özel olarak bestelendi. Farklı bulmacalar ile eğlendiğiniz oyunun ilk boss dövüşüne kadar olan kısmı ücretsiz. Oyunu deneyimlemek için bu kadarı da yeterli. Sonrasında ise 45TL tek ödeme isteniyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdigious.sparklite

Sparklite Sparklite Sparklite Sparklite Games $6.99 1,2 GB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim