Anlık Bildirim

Söylentiye göre Resident Evil 9 da gelecek ve 7-8-9 üçleme olacak

Capcom'un ve oyun dünyasının başarılı oyun serilerinden biri olan Resident Evil, bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda çıkan yedinci oyun ile yeniden oyun dünyasına döndü.

Söylentiye göre Resident Evil 9 da gelecek ve 7-8-9 üçleme olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı video oyun serisi Resident Evil, yedinci oyun ile bir aranın ardından yenilikçi bir şekilde dönmüştü. Şu anda da sekizinci oyunun çıkış tarihi yaklaşmış durumda.

Sekizinci oyunun çıkış tarihi yaklaşırken dokuzuncu oyun ile ilgili bir söylenti çıktı. Söylentiye göre dokuzuncu oyun da gelecek. Aslında bu söylenti tahmin etmesi kolay bir durum. Satışlar da istenildiği gibi olursa zaten Capcom seriden vazgeçmeyecektir. Ancak sızıntının önemli noktası bu oyunların bir üçlemenin parçası olmaları.

Yedinci oyun genel olarak olumlu yorumlar alsa da Resident Evil'ın tarzını değiştirdiği aşikardı. Hikayede de açık kalan noktalar vardı. Söylentiye göre sekizinci oyun, yedinci oyundaki birçok boşluğu dolduracak. Dokuzuncu oyun da hikayeyi devam ettirip sonlandıracak. Kısaca Resident Evil 7, 8 ve 9 bir üçleme olacak. 

Bu bilginin doğruluğunu sekizinci oyunun çıkması ile az da olsa sanıyoruz ki doğrulayabiliriz. Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim