Anlık Bildirim

Sony en iyi telefon kamerası iddiasıyla geliyor

Sony günler sonra yapacağı Xperia tanıtımında sektörün en iyi akıllı telefon kamerasını sahneye çıkaracağını iddia ediyor. Telefon da buna göre şekillenecek.

Sony haftaya tanıtım yapıyor Tam Boyutta Gör

Son dönemde akıllı telefon kameraları konusunda sahne Samsung’un olsa da genel pazarın lideri Sony boş durmuyor. Firma sektörün en iyi akıllı telefon kamerasını geliştirdiğini iddia ediyor. 

Sony sürpriz yapacak

Sony telefon sensörü sektörünün lideri durumunda ve yılların tecrübesi var. Samsung ile aynı çözünürlükteki sensörleri daha iyi sonuç verse de yüksek çözünürlük devreye girince biraz geri planda kaldı. 

Sony önümüzdeki hafta yeni bir Xperia akıllı telefon tanıtımı yapacak. Lansmanın odağında ise profesyonel fotoğrafçılık ve video yer alıyor. Hatta en iyi akıllı telefon kamerası iddiası da var. Telefonun atanmış bir deklanşör tuşu olduğu da ifade ediliyor. 

Henüz bir sensör duyurusu da gelmediği için Sony nasıl bir sürpriz hazırlayacak merak konusu. IMX serisine katılacak çok iddialı bir sensör durumunda Xperia telefonu amiral gemisi seviyesinde olmayabilir. Her şey gelecek hafta belli olacak. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9087 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony xperia, sony ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim